ادبیاتداستانشعر کانونمحمدعلی میرقاسمی

محمدعلی میرقاسمی

با توام با تو فصل هفتم‌

محمدعلی میرقاسمی

با توام با تو

فصل هفتم‌

روزی از روزها در‌ همان محیطی خواهی ایستاد که امروز در خیال خود به مانند رویا باور داری ! ساختار جهان هستی بسته به رویکرد روان و ذهن تو دارد ! تنها دلیل برای باروری باورهای انسان ، روان ، ذهن ، ایمان و اطمینان خاطر به ساختار خیال است ، این خیال است که جهان هستی را در تسخیر خود دارد !

جاری باش ، ایستا ، دلیل واپسگرایی انسان است ، از گذشته تا به امروز .

همه ی ما خواستار دگرگونی هستیم ، دگرگونی رفتاری و ذهنی ، شرایط مطلوبی را که خوشایند ما باشد .

تمام مطالب و نظریات نویسندگان کتاب های انگیزشی و روان شناسان ، وقتی می تواند برای ما مفید واقع شود ، که ما بتوانیم به درستی آنها را در زندگی خود به کار بگیریم .

باید در این جاری جان بخش زندگی ، عمل گرا باشیم ، واقعیت ها را مرور و برای رسیدن به حقیقت تلاش کنیم ، به کار گیری اعداد مربوط به ساعات روز و شب در چیدمان کارها برای ما مفید است  ، یکی از راه های رسیدن به آنچه را که خواستاریم ،‌ نظم و نظارت در زمان است ،‌ اینکه از چه زمان تا چه زمانی من یا شما نیازمند به خواب و آرامش داریم ؟ در کدام زمان باید کار کنیم و هر کاری مربوط به کدام روز است ؟ نتایج کارهایمان را در چه زمانی از شب باید مرور کنیم ؟ مرور کارکرد روزانه بسیار مهم است ، زیرا می توانیم میزان کارهای باقیمانده را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم ، اعداد و ساعات روز و شب را برای خود مهم بدانید ، اینکه وقتی را می توانید آرامش داشته باشید ، اینکه وقتی را می توانید آسایش داشته باشید ، چرخ فلک تاریکی (‌ شب ) را به شما هدیه می دهد ، پلک روی پلک  بگذارید ، قبل از خواب ، رویاهای خود را مرور کنید ، رویاهای خود را باور کنید ، رویاهای خود را بارور کنید ، چرخ فلک روشنایی را به شما هدیه می دهد ، از اینکه دوباره برخواسته اید سپاسگزار باشید ، به یک فنجان قهوه خود را میهمان کنید ، عاشق باشید ، عاشقانه کار کنید ، به رویکرد خود باور داشته باشید ، اگر دوستدار کار خود باشید و خواستار بهترین ها ، چرخ فلک پاداشی را برایتان در نظر می گیرد ! پاداشی را که فکرش را نمی کنید ! با ایمان و اطمینان کار کنید ، ایمان و اطمینان تنها دلیل خستگی ناپذیری انسان در حین کار است .

عشق به کار توان انسان را می افزاید ، عشق به کار ،‌ شکوفایی ، نوشکوفایی را به همراه دارد ، ستایشگر کار خود باشید و در حین گفتگو با دیگران به نیکی از کار خود یاد کنید ‌.

زمانی را که مربوط به کار شماست ، فقط و فقط باید به کار خود فکر کنید ، هر چیزی را که غیر از کار شما باشد نیازمند به پردازش نیست ! در محیط کار ، با دیگران خوش رفتار باشید ،‌ سازگاری با محیط به خوش رفتاری با دیگران و همکاران مربوط می شود .

همکاری ، همدلی و یکدلی در محیط کار می تواند دلیل دلبستگی ،‌ وارستگی شما شود ،‌ تمام این موارد را اگر ملاک کار خود قرار دهیم ، خستگی و رنجوری در هر شرایطی از ما دور خواهد گشت .

سرمشق انسان ، تکرار هزار بار عشق است ، تنها راه رستگاری انسان و رهایی از بند بند نظام هستی ، نیستی است ، عشق نیستی را جان دوباره بخشیده و هستی پدیدار می شود .

برای رهایی از گذشته ، تصمیم امروز کارساز است .

مقابل آینه قرار بگیرید ، به خودتان نگاه کنید ،‌ گذشته را مرور کنید ، گذشته با تمام سختی ها و کاستی ها ، لحظه ای به آنچه را که مشتاقید در زندگی خود تغییر ببخشید ، فکر کنید و آن را مورد پردازش قرار دهید .

تمام مشکلات گذشته ، سختی ها و کاستی ها را در آینه بازگو کنید ، به روشنی آنها را پیش روی خود ببینید ، حالا به خودتان بگویید که چه باید کرد؟ به چه شکلی باید بود ؟ از چه راهی می توان این شرایط را بهبود بخشید ؟ به خودتان بگویید ، من مشکلات زیادی داشتم ! من سختی های بسیاری کشیدم ! من زاده ی کاستی ها و حسرت ها بودم‌ ! اما … اما … همه ی اینهایی را که گفتم مربوط به گذشته ی من است ، من مشتاقم تمام باورها و الگوهایی را که دلیل ایستای من در این زندگی جاری جان بخش است را دور بریزم ! الگوها و باورهایی که دلیل افسردگی من است ! سرخودگی من است ! آزردگی من است ! من می خواهم ناشادی را کنار بگذارم و به آبادی روی بیاورم ! نا امیدی نمی تواند دلیل ایستای من باشد ! من برای شرایط این چنین ، جایگزین را یافته ام ! شاید درون ما ، مقاومت کند و باورها ، ما را در تسخیر خود بدانند ، باید از محیط بیرون کمک بگیریم ، مرور خواسته های ما ، باور به اینکه باید بهترین باشیم .

باورها و الگوهای گذشته را بشکنید ، نترسید ، ترس از شکستن یا نادیده گرفتن گذشته امری عادی است ! از ترس بگذرید ، تلاش کنید که بشکنید ، شما به سنگی می مانید که باید تراش تیشه را بر وجود خود ببیند ، تکرار کنید ، من رهایی پیدا می کنم ! در این زمان که تراش تیشه کارساز بود ، فرد دیگری را در خود خواهید دید ! فردی که در حقیقت ، خود شمایید ! متفاوت با گذشته ! باید باور داشته باشید که تو دیگر نیستی و این دیگری یا دگرگونی در تو پدیدار گردید ! برای باورها و الگوهایی را که شکسته اید ! حالا باید در تلاش برای جایگزین باشید .

ترسیم خواسته های درونی مربوط به ساختار ذهن است .

خواسته های ما برای ماه ها و سال های پیش رو چیست ؟ من مشتاقم در یک چنین شرایطی قرار بگیرم ! یک چنین خانه یا اتومبیل داشته باشم ! در یک چنین محیطی کار کنم ! دریافتی هر ماه من اینقدر باشد ! به یک چنین مکانی سفر کنم ! توانمندی خرید و انتخاب داشته باشم ! فرزندم یا همسرم‌ این شرایط را داشته باشند ! یا …

همه ی آنچه را که گفتیم ، شاید بخش ناچیزی از خواسته های درونی ماست که در حقیقت خواسته های خود را روایت کردیم ، همه ی اینها نیازمند به هدایت دارند .

هدایت ، هدفمندی ، ترسیم خواسته ها از طریق ذهن صورت می گیرد .

ساختار ذهن ، خواسته های ما را در قالب اشکال ، هر بار که مایل باشیم یادآور می شود ، برای رسیدن به خواسته های خود باید با خواسته های خود زندگی کنید .

در خلوتی را که گه گاه برای خود اختیار می کنید ، ذهن خود را وادار به یادآوری کنید ، با مرور خواسته خود و ترسیم خواسته خود ، طوری که با آن زندگی می کنید !

در آن محیط و در آن حالت قرار بگیرید ! نزدیک نزدیک ، که گویی می توانید آن را احساس کنید ! چرخ فلک خواسته های درون شما را جهت می بخشد ، طبق خواسته های شما برایتان تدابیری اختیار می کند ، بی انکه خود بدانید ، دلشادی شما را بهمراه خواهد داشت ، باید صبور باشید ، باید بردبار باشید .

به یاد داشته باشید ، برای رسیدن به خواسته های خود باید با خواسته های خود زندگی کنید .

رهبری ذهن و روان

گاهی بدون آنکه خود بدانیم ذهن ما برای چند لحظه در محیطی دیگر کنکاش می کند ، در یک چنین شرایطی تمرکز را از ما می گیرد ، برای پیشرفت در هر مورد که خواسته ی ما باشد ! گام نخست ، تمرکز در امور ذهن است قبل از آنکه بی هر گونه آگاهی ما ، کنکاش گر باشد ، ذهن انسان ، پر تلاتم ، سرکش و بی افسار است ! به طوری که در هر کاری از جمله یادگیری ، انگار در اختیار ما نیست ! یا اینکه رفت و آمد هایش از حیطه ی اختیار ما خارج است !

با ذهن خود گفتگو کنید ، به ذهن خود بگویید ، تو ناظری ، تو رهبری ، وقتی تو نیستی ، من هم آنچه را که باید باشم ، نیستم ! تو باید باشی ، که من باشم ، ما نیازمند به همکاری ، همدلی و یکدلی هم داریم ، گاهی فقط به این فکر کنید ،‌ که من به هیچ چیز دیگری فکر نمی کنم .

این تمرین اگر بسیار تکرار شود ، افسار ذهن سرکش را می توان در دست خود گرفت ! یک چنین رویکردی به مرور عادت می شود و این عادت برای ما مفید است ! ما و ذهن اگر در کنار هم تلاش و کوشش داشته باشیم ، می توانیم پدیدآورنده ی بهترین ها باشیم .

انسان به نسبت دیگر موجودات ، از توانمندی و هوش سرشاری برخودار است ! ما باید با مرور مطالب دلخواه ، داده هایی را در اختیار ذهن بگذاریم ، چه بهتر که این داده ها الگوهای رفتاری و محتوای انگیزشی و روان شناختی باشد ‌.

رویکرد ما در رویارویی با مشکلات یا هر مورد دیگر و یافتن یک راهکار برای گذار از آنچه را که پیش رو داریم ، یعنی دستاورد ذهن ! ذهن انسان این توانمندی را دارد که پویا باشد ! در این رابطه بسته به ما دارد که در تمام موارد با ذهن خود گفتگو و هم بازی باشیم ، مرور کتاب و درک مطالب یعنی نرمش ذهن .

با درک خود نسبت به درک هستی ، واکاوی ، کنکاش و پژوهش داشته باشید ، به ذهن پویای خود ، باور داشته باشید و برای باروری دانسته هایی را که در هر مورد در ذهن خود دارید ، از ذهن خود کمک بگیرید ، ذهن پویا می تواند زمان را در تسخیر خود داشته باشد ! زمین را در تسخیر خود داشته باشد ! ذهن پویا پدید ، آورنده ی روزهای امروز است ! روزهایی را که با یک قرن پیش ، از هر نظر ، بسیار متفاوت است .

تضاد با هر چیزی تفاوت را برمی انگیزد ! تفاوت گام نخست رقابت است ! رقابت دلیل رسیدن به دستاورد ! که این دستاورد ها در جهان هستی بسیار متفاوت است و هر چه را که برای آسایش و آرامش انسان ،  بهترین باشد را برمی گزینند ، در حقیقت مبنای این فرایند ، ذهن پویای انسان است ، با ذهن تان گفتگو کنید ،‌ به ذهن تان بگویید ، تو ناظری ، تو رهبری ‌، وقتی تو نیستی ، من هم آنچه را که باید باشم نیستم ! تو هم باید باشی که من باشم ، تکرار ، تکرار ، تکرار ‌‌.

فریاد می تواند دلیل رها سازی انسان از درون باشد .

وجود انسان به مانند یک مخزن ، محتوا و موارد متفاوتی را در خود بایگانی می کند ، موارد و محتوایی را که گه گاه افسردگی ، دلمردگی ، رنجش و سایش را برای ما به همراه دارد ، خاطراتی که شاید ماندگاری آن در وجود انسان یا در حقیقت ذهن انسان نیاز نباشد ! خاطرات گذشته ی دور یا اینکه یک یا چند ماه پیش ! حمل یک چنین مطالب و خاطرات آیا می تواند برای ما مفید باشد ؟! مرور این مطالب و خاطرات آیا احساسات ما را جریحه دار نمی کند ؟! چرا نباید کمی متفاوت تر از گذشته باشیم ؟! وقتی اشاره داریم به اینکه امروز ، امروز است ، یعنی دیروز مربوط به گذشته است ، اما آیا امروز برای ما نباید متفاوت تر با دیروز باشد ؟! اگر گذشته را مرور کنیم ، امروز دیگر از ما نیست ! زیرا لحظات امروز خود را صرف مرور گذشته کرده ایم ! امروز مربوط به من و شما دارد ! امروز برای ماست !

گاهی با خودتان خلوت اختیار کنید ، در محیطی که دلیل رنجش دیگران نباشد ، کوه یا جنگل ، یا در یک محیط تنها ،‌ تنهای تنها ، با تمام وجود فریاد کنید ، فریاد بلندی که دلیل رهایی شما باشد ! به مانند رهایی روان از زندان تن ! فریاد می تواند درد های ما را بهبود ببخشد .

( درد های خود را فریاد کنید ، روان ، دردها را بارور می کند )

محمدعلی میرقاسمی زادروز : 10 / 12 / 2538 زادگاه : هیرکان شاعر ، نویسنده ،‌ پژوهشگر علوم‌ اجتماعی ( فلسفه ، جامعه شناسی ، روان شناسی ) دانش آموخته ی بهداشت و درمان ، کارشناسی روان شناسی ، کارشناسی ارشد روان شناسی شخصیت ، عضو انجمن روان شناسی ( APA ) ( USA ) عضو خانه ی فرهنگ های جهان ، هامبورگ ( Germany )‌ عضو کانون شاعران معاصر ( Iran ) که در مدت عمر خود چهل و سه زمستان را شاهد بودم و بیست سه سال است که به طور یکپارچه می نویسم . از عمده کارهای نوشتاری من مجموعه ی اشعارم است که به طور پراکنده در نشریات متفاوت در ( Iran ) و هامبورگ ( Germany ) منتشر گردیده است و اینکه هشت سال قبل پروژه ی اقتصاد ، بازرگانی ، توسعه ی روستایی را تدوین ، تشریح و مکتوب کردم که در روزنامه ی مربوط منتشر گردید ، دیگر کارهای من ده پروژه ی روان شناختی انگیزشی است که در ماهنامه ی (‌ چاپار ) هامبورگ ( Germany ) مربوط به خانه ی فرهنگ های جهان در طول سه سال با همکاری ، همدلی ، یکدلی مدیر نیکو سرشت این ماهنامه انتشار یافت .

مشاهده بیشتر
کتاب پرواز نهنگ ها مجموعه اشعار سپید عبدالله محمدزاده سامانلو برای خرید کتاب و واریز باشماره 09902034931 و یا پنل چت در سایت پیام بدهید

محمدعلی میرقاسمی

محمدعلی میرقاسمی زادروز : 10 / 12 / 2538 زادگاه : هیرکان شاعر ، نویسنده ،‌ پژوهشگر علوم‌ اجتماعی ( فلسفه ، جامعه شناسی ، روان شناسی ) دانش آموخته ی بهداشت و درمان ، کارشناسی روان شناسی ، کارشناسی ارشد روان شناسی شخصیت ، عضو انجمن روان شناسی ( APA ) ( USA ) عضو خانه ی فرهنگ های جهان ، هامبورگ ( Germany )‌ عضو کانون شاعران معاصر ( Iran ) که در مدت عمر خود چهل و سه زمستان را شاهد بودم و بیست سه سال است که به طور یکپارچه می نویسم . از عمده کارهای نوشتاری من مجموعه ی اشعارم است که به طور پراکنده در نشریات متفاوت در ( Iran ) و هامبورگ ( Germany ) منتشر گردیده است و اینکه هشت سال قبل پروژه ی اقتصاد ، بازرگانی ، توسعه ی روستایی را تدوین ، تشریح و مکتوب کردم که در روزنامه ی مربوط منتشر گردید ، دیگر کارهای من ده پروژه ی روان شناختی انگیزشی است که در ماهنامه ی (‌ چاپار ) هامبورگ ( Germany ) مربوط به خانه ی فرهنگ های جهان در طول سه سال با همکاری ، همدلی ، یکدلی مدیر نیکو سرشت این ماهنامه انتشار یافت .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
شروع گفتگو
1
نیاز به راهنمایی دارید؟
Scan the code
سلام
چنانچه سوالی دارید با ما در واتساپ در ارتباط باشید